اثرات زیست فعال سلامتی انار به طیف وسیعی از فیتوکمیکال های موجود در آن نسبت داده شده است.
با این حال، ثابت شده است که یک اثر هم افزایی در بین ترکیبات وجود دارد که باعث افزایش بیشتر زیست فعالی آنها می شود.
به عنوان مثال، کورستین و اسید الاژیک در مقایسه با هر یک از مواد به تنهایی، خواص بازدارندگی بهتری در برابر رشد سلول های سرطانی نشان می دهند.
معمولاً توصیف یک ماتریس، انگشتر دخترانه و به ویژه ترکیباتی که باید مورد مطالعه قرار گیرند، بر اساس آثار منتشر شده قبلی است.
امروزه همزمان با پیشرفت تکنولوژی، امکان ایجاد پایگاه داده با خواص مواد شناخته شده وجود دارد. نمونهای از این طیفسنجی جرمی با وضوح بالا است، که در آن ماده تجزیهوتحلیلشده را میتوان بر اساس پایگاه دادهای که ساخته شده است شناسایی کرد و امکان شناسایی ترکیبات جدید فراتر از آنهایی که قبلاً شناخته شده است را فراهم میکند.
یک مطالعه اخیر عصاره آریل آنتوسیانین انار پخته را با کروماتوگرافی مایع با فشار بالا (HPLC) همراه با طیفسنجی جرمی با وضوح بالا (HRMS) مشخص کرد و پنج آنتوسیانین غالب دلفینیدین-3،5-دی گلوکوزید، سیانیدین-3،5- بودند.
دی گلوکوزید، پلارگونیدین-3،5-دی گلوکوزید، دلفینیدین-3-گلوکوزید، و سیانیدین-3-گلوکوزید.
اثرات زیست فعال سلامتی انار به طیف وسیعی از فیتوکمیکال های موجود در آن نسبت داده شده است.
غالب ترین فیتوکمیکال در انار، همانطور که قبلاً توضیح داده شد، پلی فنول ها در نظر گرفته می شوند – به طور عمده الاژیتانین ها و آنتوسیانین های قابل هیدرولیز.
با این حال، ثابت شده است که یک اثر هم افزایی در بین ترکیبات وجود دارد که باعث افزایش بیشتر زیست فعالی آنها می شود.
به عنوان مثال، کورستین و اسید الاژیک در مقایسه با هر یک از مواد به تنهایی، خواص بازدارندگی بهتری در برابر رشد سلول های سرطانی نشان می دهند.
معمولاً توصیف یک ماتریس، اندازه لباس بافتنی نوزاد و به ویژه ترکیباتی که باید مورد مطالعه قرار گیرند، بر اساس آثار منتشر شده قبلی است. امروزه همزمان با پیشرفت تکنولوژی، امکان ایجاد پایگاه داده با خواص مواد شناخته شده وجود دارد.
نمونهای از این طیفسنجی جرمی با وضوح بالا است، که در آن ماده تجزیهوتحلیلشده را میتوان بر اساس پایگاه دادهای که ساخته شده است شناسایی کرد و امکان شناسایی ترکیبات جدید فراتر از آنهایی که قبلاً شناخته شده است را فراهم میکند.
یک مطالعه اخیر عصاره آریل آنتوسیانین انار را با انگشتر نامزدی کروماتوگرافی مایع با فشار بالا (HPLC) همراه با طیفسنجی جرمی با وضوح بالا (HRMS) مشخص کرد و پنج آنتوسیانین غالب دلفینیدین-3،5-دی گلوکوزید، سیانیدین-3،5- بودند.
دی گلوکوزید، پلارگونیدین-3،5-دی گلوکوزید، دلفینیدین-3-گلوکوزید، و سیانیدین-3-گلوکوزید.
قابل اعتماد و متخصص:
مزایای سلامتی
میوه ها به طور کلی نقش مهمی در حفظ یک رژیم غذایی متعادل دارند.
آنها مقدار زیادی مواد مغذی درشت و ریز مغذی و همچنین ترکیبات زیست فعالی را فراهم می کنند که سلامت را ارتقا می دهند.
در طول چند دهه گذشته، مطالعات زیادی مبنی بر اهمیت مصرف میوه در پیشگیری از خطرات مرتبط با سلامتی و همچنین کمپین هایی برای گنجاندن میوه در رژیم غذایی کودکان انجام شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.