عسل و اثرات منفی بر کل اکوسیستم

مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که زنبورداری می تواند جمعیت زیادی از زنبورهای عسل را به مناطقی که بومی نیستند وارد کند و این می تواند گرده افشانی گونه های زنبورهای بومی را سرکوب کند.

تحقیقات بیشتر منبع مورد اعتماد عسل طبیعی زرشک اثرات منفی بعدی را بر کل اکوسیستم ها، از جمله حیات گیاهی، برجسته می کند.

آیا عسل ماندگار است؟
تولید عسل می تواند اثرات منفی زیست محیطی داشته باشد.

طبق یک بررسی در سال 2020، شیوه‌های زنبورداری صنعتی ممکن است به شکست کلنی‌ها و کاهش کلی جمعیت زنبور عسل کمک کند. مطالعه دیگری که در همان سال منتشر شد تأکید می کند که افزایش جمعیت کلی زنبور عسل برای توسعه پایدار حیاتی است.

زنبور عسل غربی بومی ایالات متحده نیست، این زنبور عسل طبیعی زنبورهای وحشی در قرن هفدهم با استعمارگران وارد شد.

زنبورهای عسل می توانند تقریباً 4000 گونه بومی زنبورهای این کشور را تهدید کنند.

به همین دلیل زنبورهای عسل طبیعی با موم سبلان در بسیاری از مناطق حفاظت شده معرفی نمی شوند.
خواص
یک قاشق غذاخوری عسل حاوی 64 کالری منبع مطمئن، 17.2 گرم (گرم) قند و بدون فیبر، چربی یا پروتئین است.

عسل دارای سطح pH متوسط ​​کمی اسیدی 3.9 منبع معتبر است و تحقیقات نشان می دهد که این اسیدیته ممکن است به جلوگیری از رشد باکتری ها کمک کند.

شایان ذکر است که خواص فیزیکی دقیق عسل طبیعی گل و گیاه به گیاه مورد استفاده در ساخت آن بستگی دارد.

وقتی عسل در ظرف دربسته نگهداری شود، تاریخ انقضا ندارد.

  • منابع:
    1. Everything you need to know about honey
  • تبلیغات: 
    1. مردی که همسر خود را با اره برقی به قتل رسانده است!
    2. سیستم گیج کننده رنگها
    3. لباس یکبار مصرف بیمارستانی ضد افسردگی
    4. با پنجره دو جداره فضای محیط را خوشبو کنید