کشف بوته های بادام زمینی یک کیلویی در اعماق اقیانوس دانشمندان را متعجب کرد

بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و ترکیبات مختلف سالم است. مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی یک کیلویی حتی ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد و ممکن است با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط باشد.

در اینجا ارزش غذایی 100 گرم بادام زمینی خام آمده است.

  • کالری: 567
    آب: 7 درصد
    پروتئین: 25.8 گرم
    کربوهیدرات: 16.1 گرم
    شکر: 4.7 گرم
    فیبر: 8.5 گرم
    چربی: 49.2 گرم
    امگا 6: 15.56 گرم

بادام زمینی دارای چربی بسیار بالایی است. بخش بزرگی از برداشت بادام زمینی جهان برای تولید روغن بادام زمینی استفاده می شود.

محتوای چربی از 44 تا 56 درصد متغیر است و عمدتاً از چربی های تک و چند غیراشباع، عمدتاً از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.

محتوای پروتئین: بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است. محتوای پروتئین آن بین 22 تا 30 درصد از کل کالری آن است که بادام زمینی را به منبع عالی پروتئین گیاهی تبدیل می کند.

بادام

محتوای کربوهیدرات: بادام زمینی حاوی کربوهیدرات کمی است. در واقع، محتوای کربوهیدرات آن تنها حدود 13-16٪ از وزن کل آن است.

کربوهیدرات کم: بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و فیبر است، شاخص گلیسمی پایینی دارد که نشان می دهد کربوهیدرات ها با چه سرعتی بعد از غذا وارد جریان خون شما می شوند. این یکی از عواملی است که بادام زمینی را برای مصرف افراد دیابتی مناسب می کند.

بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است از جمله:

بیوتین: بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع بیوتین است که در دوران بارداری اهمیت ویژه ای دارد.

مس: رژیم غذایی غربی به طور کلی از نظر مس فقیر است. کمبود آن می تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت قلب داشته باشد.

فولات: همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود، فولات دارای عملکردهای ضروری بسیاری است و به ویژه در دوران بارداری مهم است.

ویتامین E: یک آنتی اکسیدان قوی، این ویتامین اغلب به مقدار زیاد در غذاهای چرب یافت می شود.

فسفر: بادام زمینی منبع غنی فسفر است، ماده معدنی که نقش مهمی در رشد و نگهداری بافت های بدن دارد.

منیزیم: اعتقاد بر این است که مصرف کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می کند.